onsdag den 15. august 2007

Byger og bølger

Blæsende omkring 10 m/sek. Vind fra syd-sydøst drejende mod syd-sydvest. Byger og en tur sammen med 2 x Jørgen mod syd. Fik lov til at låne Jørgens Capella, fin kajak og god at ro. Jørgen F. luftede sin nyindkøbte kajak, meget flot, og den lå fint i vandet.

Med på turen var F. Jørgen, som bor lokalt i Vellerup. Han guidede os på en tur i Vellerup Vig, hvor der var læ. Vi fandt udløbet af den å som løber til godset Egholm. Det var lavvandet så vi kunne ikke komme op ad åen.

Der var byger hele tiden, men en flot rotur. Gik i land ved Kyndeløse Nordmark, hvor der var en cementbro som gav læ. Fandt et sted at sidde, hvor vi kunne spise frokosten, mens der kom en byge eller to.Gik i bådene igen og havde en flot returtur med medløbede lange bølger. En flot fornemmelse, hvor det gik stærkt med at komme tilbage til Hammervigen.Igen en byge da vi skulle lægge kajakkerne på plads; men derefter skete underet - solen dukkede frem, så vi kunne slutte af med en kop kaffe ved skurvognen i flot solskin.

Alt i alt; en god tur i blandet vejr.

Et mysterium; Hvad står F. for hos de to gange Jørgen?

Ingen kommentarer: