onsdag den 21. november 2007

Tempelkrog og Munkholm5 gr. vind i syd-sydøst. Sammen med Elgjægeren til Tempelkrog. Hentede kajak i klubben og kørte over Munkholmbroen til Munkholm. Lagde ud fra en P-plads på den smalle tange overfor Eriksholm. Fint sted og tæt på vandet.

Roede forbi herregården Eriksholm, som ligger flot ned til vandet og forbi Tempelhuse og Arnakke. Der var masser at ænder, som lå som store sorte øer på vandet.

Så udmundingen af Elverdams Å lige inden vi kom til Egernæs, hvor vi spiste i selskab med 4 nysgerrige heste - som var meget interesseret i hvad vi lavede på deres mark. Måske var det fordi Elgjægeren også havde suppe med. Det var lidt koldt så vi skyndte os at komme i kajakkerne igen.

Flot tur langs Strandskov og frem mod Munkholmbroen. Det var blæst lidt op. Elgjægeren skreg ørn, ørn. Jeg så efter en havørn og kunne ikke se nogen. Men den var god nok; det var en ørn - en fiskeørn Vi have den lige over hovederne et stykke af vejen.Det sidste stykke lang Munkholm. Det var blevet endnu mere lavvandet, men vi havde begge støvler på. Mine nye støvler fungerede godt, skal have lidt varmere sokker i næste gang.

Turen var på lidt over 9 km.


Ingen kommentarer: