torsdag den 24. januar 2008

Fra Kulhuse langs Nordskoven
En grå men varm dag - ca. 6 -8 gr. Elgjægeren kom med kajakkerne fra klubben og vi mødtes ved færgelejet i Kulhuse. Kunne køre næsten helt ned til vandet, så det blev let at sætte ud.

Dagens tur gik sydpå i Roskilde Fjord langs Nordskoven; ned til det punkt hvor vi tidligere var nået, da vi roede sydfra. Det blæste godt, men vi var i læ stort set hele tiden. Der var også sydgående strøm, som var tydelig på det første smalle stykke vi roede.

Lidt svaner, ingen rovfugle, men masse af blishøns. Meget gråt, selv da vejret klarede noget op; men ingen regn.Da vi nåede frem til turens mål var der nogen vind, så vil lagde ind til kysten og spiste i kajakkerne. Vi havde begge hjemmelavet linsesuppe med, som vi kunne varme os på; fulgt op af et par klemmer.

Herefter lidt modstøms retur langs kysten. Vi så ingen mennesker på hele turen. Og slet ingen i kajak.En fin dag hvor der ikke var problemer med at holde varmen. Turen var på 15 km.

Med denne tur har vi nået at ro Roskilde Fjord fra bund til top. I Isefjorden mangler vi det øverste stykke fra Kulhuse til et stykke ind i Jægerspris Skydeområde.

1 kommentar:

Jakob Thomsen sagde ...

Det ser dejligt ud, jeg kan næsten ikke vente, til jeg også skal på vandet.
Kan du ikke fortælle mig hvor Brovig er, jeg er med på, det er nord for Dyrnæs.
Vh.
Jakob