torsdag den 21. oktober 2010

Bliver det stormvejr?

Vejrudsigten var ikke lovende. Varsel om kraftig blæst lige imod på hjemturen sidst på eftermiddagen. Vi satte ud fra Skuldelev og roede mod Selsø Hage. Udturen gav et par byger, men ikke megen vind. Det vi frygtede var hjemturen, hvor vinden ville dreje i nord og tage meget til. Der blev kigget godt mod himlen undervejs.


Vi havde en fin frokost lige inden man runder Selsø Hage. Og Jakob have kage med. Der var enkelte solstrejf mens vi spiste og vi havde et fint kig mod nord.


Hovedparten af os havde fundet tørdragterne frem. Det er en genial opfindelse, selvom det regnede, var jeg helt tør indvendig og varm med en enkelt lag uldskitøj. Tidligere var tørdragtbilledet om onsdagen domineret af gule dragter; denne dag var der lige så mange røde.


Vinden drejede i nord og tog lidt til, da vi roede hjem mod bilerne i Skuldelev. Der kom igen byger, men vejret var slet ikke så slemt som vi havde frygtet ud fra vejrudsigten.


Det dårlige vejr kom først for alvor i bilen på vej hjem; det stod ned i stænger og himlen var helt sort. På den tid det tog at læsse min kajak af Jakobs trailer i Allerød blev vi begge gennemblødt.


Alt i alt en fin dag og en god optakt til vinteren; nu tager vi turene fra uge til uge, og inden vi ved et ord af det, så er det forår. 


Der blev roet 15 km og jeg roede sammen med Karin, Ole, Elgjægeren, Jens, Stig og Jakob.

Ingen kommentarer: