torsdag den 12. januar 2012

2 ørne - og en enkelt vinterbader

Oles billede af Jakob og havørn


Man kan aldrig vide hvordan en rotur bliver ret vejrmæssigt. Denne onsdag var et godt eksempel. Vinden var blæsende fra vest, så vi lagde ud fra Møllekrogen i småregn - som blev til mere og mere. Frokoststedet var det gule hus ved vikingeskibene. Lidt før vi nåede frem kom opklaringen - og vi sluttede frokosten i strålende sol, som holdt sig på hele tilbageturen. 


Og så så vi ørn to gange. Stor ørn på udturen forfulgt af krager; den var ovre ved modsatte bred, så den var forholdsvis lang væk. Jer havde glemt kikkert - men Jakob havde sin med.


Næste gang der var ørn var på tilbageturen, hvor den var over en flok blishøns. Den var så jagtivrig, at den glemte alt om os. Og vi var meget tæt på. Den var over samme sted i flere minutter. En gang begyndte den at folde vingerne samme og gøre klar til dyk - men fortrød så, slog af og drog væk. Meget fin og langvarig oplevelse og helt tæt på.


Vi måtte opgive sidste onsdag at komme ud på grund af stærk blæst; det var måske derfor at serveringen på denne tur var overdådig. Jakob havde kage med og Stig medbragte muffins, der blev rundet af med varm chokolade, som Jan lavede på  trangia. Inden da havde tre af os hjemmelavet suppe med. Man skal ikke sulte når man ror om onsdagen.


Ved Gershøj så vi en vinterbader kaste sig i vandet; hun påstod det var varmt (+4 gr.)


jeg roede sammen med Ole, Henrik, Stig, Jan, Jakob og turen blev på 15,5 kmIngen kommentarer: