torsdag den 26. juli 2012

29 grader og ingen vind - bliver ikke bedreDer er sommerdage - og så er der rigtige sommerdage. Denne rodag var en af de sidstnævnte og meget sjældne; en supervarm dag med 29 gr. og ingen blæst. 


Vi mødtes ved Hammer Bakke og lagde ud herfra. Roede langs kysten frem til Kyndby rev, derefter et kryds til nordspidsen af Orø. Lidt rund om spidsen til vi ikke mere kunne se Kyndbyværket. Her var frokoststedet under de stejle skrænter. Vi har været der flere gange før, men det er et af de smukkeste steder i Isefjorden. Udsyn til natur hele vejen rundt.


Når det er varmt holder vi lang frokost, vi sluttede af med kage og en gåtur. Målet var en geocache anbragt på nordspidsen; vi fandt den og fik den logget.


Herefter retur langs Orø og et langt kryds mod Hammer bakke. Kun en meget svag brise skabte kølighed.


Efter vi have lagt kajakkerne på bilerne tag vi en sidste kop kaffe. Der var masser af mennesker ved badebroen. Sammen med Jakob tog jeg en dukkert fra broen inden vi kørte hjem - dog med en lille afstikker på vejen.


Da jakob og jeg nåede til Hansen is måtte vi ind og have en. To kugler super frisk is, en med rom og rosin og en anden kugle med hjemmebrændt nougat. Der var masser af mennesker som havde fået samme gode ide.


Jeg roede 15 km sammen med Elgjægeren, Kate, Erik og Jakob.

Ingen kommentarer: