torsdag den 27. september 2012

En våd onsdagstur

Vi nåede lige i kajakkerne og så begyndte det at regne. Og det blev bare ved hele denne rodag. Intet rotøj kan beskytte én mod så meget regn; vi havde alle masser af indvendig fugt, som ikke kunne komme ud. Som dagen skred frem lignede vi mere og mere druknede mus.

Palle havde heldigvis sit tarp med. Det slog vi op under frokosten, så vi kom lidt i ly. Virkede perfekt, men det kunne jo ikke hjælpe på, at vi allerede var våde.

Temperaturen var ok og vandet var 12 grader, så man frøs ikke. Vi satte ud fra Hammer Bakke og roede til Bramsnæs vig, hvor vi spiste ved sejlklubben.

Jeg havde våddragt på for første gang i dette efterår. Det er altid et chok at smide dragten efter turen; man glemmer hvor afkølet man bliver i løbet af få sekunder, når man står uden tøj på.

Vi sluttede af med varmt tøj, kaffe og resterne af Palles medbragte kage under overdækningen foran sejlklubben ved Hammer bakke.

Turen var på 18,5 km og jeg roede sammen med Ole, Peter, Palle og Benny.

Mit hår var drivvådt trods hat, så på vejen hjem var jeg inde hos den altid rare Per fra Malik og købe en sydvest; ikke smuk med effektiv i følge Per. Det samme sagde Peter der have en på den sidste halvdel af vores rotur.


Næsen skal vende mod højre. Med den brede bagskygge skulle man undgå vand i nakken.

Ingen kommentarer: