torsdag den 8. maj 2014

Våd - men god rodag


Det er længe siden, at jeg er komme hjem med så meget vådt rotøj -  som denne onsdag. Regnvejret begyndt allerede undervejs til udsætningstedet som var Gershøj. Regnen stod ned i tove. Regnvejret fortsatte mens vi pakkede kajakkerne.

Det blæste næsten ikke fra vest, så turen skulle gå ned i Lejre vig, herefter mod Herslev, op langs rævegravene og til Revet, herefter kryds til Gerlev.

Da vi startede med at ro var sigtbarheden så ringe, at vi næsten ikke kunne se den modsatte side af fjorden på grund af regn. Regnen holdt sig helt frem til shelteren og spejderhytten ved Herslev, som var frokoststedet. Da vi nåede frem begyndte det at klare lidt op, så vi kunne spise frokost i tørvejr. Vi sluttede af med kage fra Søren.

Opklaringen fortsatte efter frokost og det blev bedre og bedre vejr jo tættere vi kom på Gershøj. Efter vi havde pakket kajakkerne sluttede vi af med en kop kaffe i solskin.

Vi skulle have været 13 med Benny meldte fra, så vi var 12, der på trods af vejret fik en god rodag i hyggeligt selskab. Der blev roet 19 km.

Ingen kommentarer: