torsdag den 23. april 2015I følge DMI skulle det gode vejr fortsætte også denne onsdag;og det holdt. Det blev solrigt, varmt og vindstille - tre forhold der fik os til at vælge en tur til træstammerne, med udsætning fra Herslev, og langs Bognæs. Det er en af mine ynglingsture med meget flot natur.

Vi var 12, der havde tilmeldt sig til turen og ønskede at udnytte de optimale betingelser som vejret gav. Udsætning fra Herslev og transport at kajakkerne med kajakvogne ned til stranden. 

Masser af buske i blomst og begyndende grønne bøgetræer. Frokost ved træstammerne, hvor der helt ned mod vandet tidligere lå Frederiks sommerhus fra TV-serien Arvingerne. Heldivis er det nu fjernet. J

akob have kage med hjemmefra. Det blev til en god lang frokost i det gode vejr med masser af snak over maden.

Efter frokost gik vi en lille tur ud på Nørrehoved som vi plejer når vi spiser dér. Kom forbi stedet med ramsløg.

Det var blevet meget varmt. Jeg havde våddragt på for første gang i 2015; den blev klappet ned under frokosten, så kunne man godt holde ud at være i den.

Jeg havde rojakke på på udturen, det var varmt, så da vi satte i for at ro tilbage droppede jeg rojakken og roede bare i en skiundertrøje. Det var nok.

Vi ændrede hjemturen så vi roede langs Langholm og ned til shelteren ved Herslev. En fin ny variant af turen.

Efter at have lagt kajakkerne på bilerne sluttede vi af med en kop kaffe.

Turen var på 17 km og vi var 12.

Også tæt på 20 grader på vej hjem og resten af aftenen. 


I mange af de seneste ture har vi haft masser af vind. Befriende denne dag at der var vindstille og at vi derfor kunne tage den smukke tur rundt om Bognæs. På en god sæson bliver det 2 - 3 gange.

Ingen kommentarer: