fredag den 17. juli 2015

Vandet 21 grader og frokost på Selsø hageVinden var vestlig denne onsdag, så udsætningsstedet blev Skuldelev med roning  mod Eskilsø, hvor vi ville holde frokost. Vi mente, at det ville blæse for meget på Eskilsø, så i stedet spiste vi på Selsø hage; et sted vi har gjort mange gange tidligere.

TV havde et par dage tidligere vist en hel time om flåter, det fik vi snakket om under frokosten, der foregik i typisk flåtland. Peter fandt tre dér hvor han sad. Jakob havde medbragt muffins, som blev nydt inden nogle af os gik en lille tur ud på selve Hagen.

På vej ud tog vi et smut nordpå og roede en tur rundt om Kølholm. Det var sidste dag hvor man på grund af fuglelivet ikke må gå i land på øen. Vi vil huske øen som et muligt frokoststed med en ny og flot udsigt.

Det blæste og mere end vi havde regnet med. Vinden havde drejet sig, så vi fik modvind både på ud og hjemturen. Det har vi oplevet før. Det modsatte sker derimod næsten aldrig.

Denne rodag var en typisk sommerdag. Varmt i vejret og med en vandtemperatur på 21 grader. Stak man hænderne i vandet føltes det som lunkent. Vandet var uklart og indbød ikke til badning, men temperaturen var ok.

Malurt stor flot i vandkanten og Karin kunne fra kajakken plukke til den næste portion kryddersnaps.

Vi var 11 der roede denne onsdag og det blev til 19 km. Da vi kom tilbage til udsætningsstedet delte vi overskydende muffins til en kop kaffe.

Når vi om et halv år sidder og småfryser, er det vigtigt at tænke tilbage på en dag som denne rodag. Kunne ikke være bedre.

Ingen kommentarer: