fredag den 23. oktober 2015

Årets sidste frokost på Eskilsø

En dag hvor DMI lover ingen regn, næsten ingen vind og omkring 10 grader. Den vind der var kom fra sydvest, så dagens tur blev fra Skuldelev til Eskilsø. Turen var en suppe-pandekage tur. Jeg havde lavet hjemmelavet tomatsuppe og forberedt dej til pandekager aftenen før.

Da vi satte ud fra Skuldelev kom solen frem og vi roede i godt vejr sydpå - efter først at have været nordpå og rund om Kølholm, hvor vi mødte en meget nysgerrig sæl.

Der er stadigvæk mange blade på træerne langs bredden ned mod Eskilsø. Et flot syn med fine efterårsfarver. Landgang ved siden af den lille havn. Herefter en tur til et bord og bænksæt på sydenden af øen ved søen. Et nyt frokoststed, normalt spiser vi ved ruinen af klosterkirken.

Tomatsuppen havde jeg med en termos med bred åbning. Ole havde et hjemmelavet "verdens bedste brød" med. Meget stort, men det hele blev stort set spist. Herefter gang i pandekagebagningen på alle de medbragte trangiaer. Pandekagerne blev nydt med hjemmelavet syltetøj.

Ret mætte retur til Skuldelev. Bjarne havde på vej ud fortalt, at han han havde en overraskelse med i form af medbragt wienerbrød, som vi spiste efter vi havde lagt kajakkerne på bilerne. Var meget mæt og skulle ikke have aftensmad da jeg kom hjem. Vi var 9 der fik roet 18 km.


Det bliver nok sidste tur til Eskilsø i 2015. Men en fin oplevelse. Tørdragten var på. Den var tilpas varm, især når man kan lyne den op under frokosten, så det er muligt at lade fugt slippe ud.

Ingen kommentarer: