torsdag den 5. november 2015

Flat vand til Kignæs ved Færgelunden


En grå dag, der varede ved hele turen. Ingen vind - men tåge. Klamt på grund af høj luftfugtighed, men ingen regn. Turen tog sit udgangspunkt i Skuldelev og vi valgte at ro nordpå mod Kignæs - et spritnyt frokoststed.

Vandet var fladt og og der var stadigvæk blade på træerne. Vi valgte at ro ind i kanalen ved Frederikssund og gennen havnen. Vi kom forbi den gamle dampfærge til Agersø, som er blevet 100 år og som var på besøg i Agersø havn i sommers.

Sidste gang vi skulle igennem og under Broen var der meget strøm, denne gang var det ikke værd at tale om. Vi roede helt frem til Kignæs havn og en tur inde i havnen. Der var ikke et egnet landgangssted, så vi tog ned til hjørnet af Færgelunden, hvor vi fandt et fint sted at gå i land for at spise frokost.

Denne dag var første gang man kunne mærke kulden lidt mens vi spiste. Jeg havde hjemmelavet suppe og citronlagkage med. Da vi kun var 6, så blev det til ret store stykker lagkage til hver af os.

Efter frokost retur mod syd. Der var kommet en meget lille smule vind. Tågen var der stadigvæk. Man kunne dårligt se den modsatte kyst, men langs egen kyst var der ikke problemer.

Omkring Kølholm mødte vi Karin, så tog sammen med os tilbage til Skuldelev. Kim havde kun kunne spise et halvt stykke lagkage, så resten fik Karin til kaffen vi drak efter at have lagt kajakkerne på bilerne.

Vi var 6 der roede ud og vi fik roet 21 km.

Ingen kommentarer: