onsdag den 13. juni 2007

Frokost på Bognæs strand


Hedebølgens sidste dag. Meget varmt vejr omkring 27 gr. Let vind. Heldagstur til Bognæs sammen med Jørgen. Vi gik i læ syd om Omø det første stykke af turen. Det var højvande. Fra Orø og over mod Bognæs blev der mere vind og kajakken blev tung at trække. Det var som hveranden bølge kom fra forskellig retning. Klubkajakken lå fin i bølgerne, men det gik lidt langsomt, hvis jeg skulle undgå at båden huggede for meget i bølgerne. Men det er en stabil båd.


Spiste frokost på en fin sandstrand på Bognæs. Der var et par sejl- og motorbåde, som lå ved en bådebro og hvor folk kunne bade fra stranden.

Da vi var nået til kaffen efter maden så vi en kajak komme nordfra. Vi snakkede med ham der roede, som kom fra Holbæk Kajakklub. Fik en hyggelig snak. Bød på kaffe. Vi havde ingen ekstra kop. Og det havde han heller ikke. Men han havde en Cola-flaske, som han skar bunden af og brugte til kop. Jørgen havde købt kage så det kunne vi også byde på.

Hans kajak var købt brugt i Holland, og han fortalte at brugtmakedet dér er præget af stor konkurrence og dermed lavere priser.

Efter frokost var det med medvind hjem til Hammerkrogen. Tog derfra kl. 16.30. Vi lagde ud ved 11-tiden. Det blev til omkring 12 km.

Ingen kommentarer: