fredag den 2. maj 2008

Våd frokost på Kirsebærholmen

Flot morgen. Vi mødte 6 mand op i klubben - Ole, Benny, Philip, Jakob, Elgjægeren og jeg - for at hente kajakker til Philip og mig. Kørte til Munkholmbroen. Normal lægger vi ud fra dæmningen, men i dag satte vi bilerne på P-pladsen overfor Langtved Kro og bar kajakkerne ned til stranden.

Der var masser af folk der fiskede på broen og som prøvede lykken efter hornfisk. Vi kom igennem broen uden at få blink i nakken.Roede langs Eriksholm Skov. Næsten ingen vind.

Forbi Bredetved Skydeområde. Der blev skudt med håndvåben, men vi havde dagen i forvejen tjekket hos den sikkerhedsansvarlige, at vi måtte ro gennem området.

Forbi søminestationen; igen mange fiskere på jagt efter hornfisk. Vi så stimer af hornfisk flere gange.
Helt fremme inden Kirsebærholmen gik vi i land for at spise frokost. Vi kunne høre torden i det fjerne, og under frokosten kom der en kraftig byge. Så det blev en meget kort frokost.


Derefter retur sammen vej langs den netop udsprungne bøgeskov. I alt fik vi roet omkring 15 km efter Oles GPS.

Jakob, som i dag var med som gæst, melder sig ind i klubben og vi håber at vi kommer til at ro mange ture med ham fremover. Måske kan han også få fri, så han kan komme med til Blekinge. Philip har besluttet sig for at tage med til Sverige; så vi bliver nok 5 - 6 deltagere på turen.
2 kommentarer:

Jakob Thomsen sagde ...

Hej Torben.

Tak for en dejlig tur jeg håber, vi kan få flere af den slags.
Jeg har netop sendt en ansøgning om optagelse i Hammerkrogens Kajakklub til Jørgen F. Hansen.

Venlig hilsen
Jakob

Torben Ryle sagde ...

Hej Jakob

Håber du får mange gode timer på vandet fremover i klubben.

/torben