torsdag den 26. juni 2008

Lyndby og Lejre VigFin dag med masser af sol og ingen vind. Mødtes med Elgjægeren, Jakob , Ole og Benny i Lyndby havn, hvorfra vi satte ud fra slæbestedet. Meget glat rampe, men alle kom ud. Roede ned forbi sælfiguren og endte i Lejre Vig, hvor vi krydsede over til den modsatte side. Roede tæt på kysten forbi Herslev havn og fandt et fint madpakkested ved bredden til Vesterskov.


Prøvesad under frokosen den nye stol, som virker fint og som kan ligge klappet ud i bunden af kajakken og erstatte den stump liggeunderlag som jeg bruger som isolation mod kulde og som hælstøtte. Kan anbefales.Efter frokost kryds til modsatte side og forbi vikingeskibene og frem til Lyndby Havn. Svær glat opstigning.


Havde Jakobs kajak på taget i et nyindkøbt sæt j-bøjler. De passer fin og skulle ikke justeres. Men man skal være to mand (og en trappestige) for at lægge en kajak på plads i j-bøjlerne - når bilen er så høj som en Berlingo.

Turen blev på omkring 16 km.
2 kommentarer:

Helge Helligsøe sagde ...

Hej Torben

Hvad er det for en stol du har købt? Det kunne godt være en for mig også - jeg er ikke just en årsunge længere og lidt magelig er man vel blevet med årene. Det kunne jo være behageligt at sidde ordentligt når man er på land. Min nuværende »stol« er af samme type som din den gamle!

Hvor præcist står den spøjse sælfigur på det første billede? Hvis du har mulighed for det, vil jeg godt have et link fra fx findvej.dk hvis du har mulighed for det. Den kunne være sjov at se hvis jeg en dag kommer på de kanter.

Torben Ryle sagde ...

Hej Helge

Stolen er fundet på www.rejsequip.dk
Se under telte, helt i bunden finder du det du søger,(picnicstol). Vi er to som har stolen, og en er ved at anskaffe den.

Min vadejakke som du gav mig ideen til fungerer fint. Elgjægeren har også anskaffet en.

Sig til hvis du komme på vore kanter og vil med på en tur.

Sælen står midt i Lejre Vig. Er du først dér, er den ikke til at tage fejl af.

Hilsen Torben