torsdag den 23. juli 2009

Sæl, champagne, 3 x kage, torden og styrtregn


Vi var 9, der lagde ud fra Kulhuse og roede langs skydeområdet på Isefjordsiden. Vinden var lige i mod, men det var flot vejr. Da vi var kommet frem til Alholm kom vi tæt på en uimponeret sæl, som ikke gad flytte sig fra sin sten.

Vi spiste et godt stykke inde i skydeområdet, hvor vi fandt læ for vinden. Elgjægeren trak en flaske champagne frem og skænkede op til alle i langstilkede glas - sådan; han og vi andre fejrede hans første 1.000 km i havkajak. Hvad finder han på, når han når de 2.000 km.Frokosten sluttede af med kage. I alt blev det til 3 gange kage på denne tur; ikke uden grund at nogen kalder os for kageklubben.Da vi skulle retur havde vinden lagt sig, så i stedet for rygvind fik vi en hurtig tordenbyge. Vi gik på land indtil den havde drevet over. Så igen i kajakkerne; men så fik vi en byge til men uden torden. Ingen have rojakker på, så alle blev våde. Regnvejret fortsatte resten af turen.Efter at have lagt kajakkerne på bilerne blev der tid til en sidste snegl og kaffe.
Jakob, der sammen med Erik skulle i kajakken igen og over til Sølager, nåede at spise 2 snegle for at have energi nok til turen.En fin tur på 17 km med masser af overraskelser.

Jeg roede sammen med Ole, Jakob, Champagnedrengen alias Elgjægeren, Preben, Erik, Kim, Bjarne og Ingerlise.

Ingen kommentarer: