torsdag den 7. april 2011

Othello-lagkage og tre fundne geocaches

Kan man ro kajak og have en Othello-lagkage med på tur. Ja man kan. Jens havde en med med et flot marcipanbillede af Oles nye kajak. Nu er vi jo ikke en kageklub af halvgamle mænd, men roglade kajakvenner på tur, så derfor følgende fakta:


Vinden var i vest, og ret kraftig med SMS-advarsel fra Broen, inden vi lagde ud fra Skuldelev ved shelteren. Vi roede sydpå; det var lidt hårdt hver gang vi skulle ind og over en vig med fri passage for vinden. På en tidligere tur oplevede vi, at vi næsten ikke kunne flytte os, når vi roede op mod vinden. Så galt var det ikke denne gang.


Frokoststedet var på læsiden af Selsø hage. Dér har vi været mange gang. Et godt sted med fint kig til Eskilsø. Masser af strøm ved Skovbroen, da vi skulle forbi. Det var så varmt, at vi kunne hold en lang frokost uden at fryse. Og nyde Jenses hjemmelavede Othello-lagkage med et lille glas portvin til. Alt blev spist. Efter frokost gik vi en tur om på vindsiden af Hagen. Her havde vinden frit løb, og vi kunne mærke hvor godt det er, at vi ror på læsiden.


Da lagkagen var næsten fordøjet og vi var i stand til at krybe i kajakkerne ved egen hjælp, så fandt vi 3 geocaches på vej tilbage til Skuldelev. Vi kunne pejle dem med GPS'en og derefter med kompasserne på kajakkerne, og de lå alle tæt på vandet. Alle var flot og meget begavet gemt. Vi skrev en hilsen i logbøgerne og lagde vore små kort fra Kajakhornsherred. Måske er den næste som finder cachen en kajakroer, som kunne tænke sig at være med i vort virtuelle ro-netværk.


Jeg roede 16 km sammen med Jakob, Ole, Jens og Stig. Vejret holdt tørt. Endnu en fin rodag.


PS: Nu kommer der en tilståelse. Ole havde lækre hjemmelavede muffins med, som vi nød på hjemturen.

2 kommentarer:

Pouls kajakblog sagde ...

Jeg glæder mig til min snarlige pension, så jegt kan komme op og ro en tur med jer - den lagkage ser ualmindelig lækker ud ;-)

Torben Ryle sagde ...

Hej Poul

Vi ser frem til at have dig med når du går på pension. Og så må vi se om jens (eller en anden) er i lagkagehumør.

Vi ses på vandet
/Torben