torsdag den 26. maj 2016

Fra Herslev Til Ølvig - Flot Dag

Super dag. Masser af sol. Næsten ingen vind og den der var - var østlig. Dagen tur er en af de bedste; udsætning Herslev og frokost ved træstammerne i Ølvig.

I følge DMI var vandtemperaturen i Roskilde fjord lidt over 19 grader, så det betød farvel til våddragt og på med shorts. Et godt valg som dagen skred frem og det blev varmere. Den nye rojakke kom heller ikke i brug; en skiundertrøje var nok. Så det var sommerroning med en lang og flot tur langs den smukkeste kyst frem til træstammerne. Vi roede lidt længere frem mod Ørnereden og vendte i betryggende afstand og roede retur til træstammerne.

Solen brændte og det var varmt, selv med bredskygget hat. Der var flere af os som havde flag på kajakken fordi vi troede at Jens havde fødselsdag. Det havde han haft dagen før; men intentionerne var gode nok. Jens havde medbragt flere slags kage.

Efter frokost gik vi en tur frem mod stedet med ramsløg, som nogle af os plukkede og tog med hjem.

Herefter igen i kajakkerne. Da vi nåede frem til Revet luftede det lidt. Det var dejligt.

Da vi nåede frem til Herslev var der masser af folk på badepladsen. Efter at have lagt kajakkerne på bilerne sluttede vi af med en kop kaffe og resten af kagen.

Vi var 6 der roede 15 km denne fine rodag.

Ingen kommentarer: