onsdag den 19. december 2007

Langs Skuldelev ÅsVind fra vest, ikke ret kraftig. 3 grader men kold vind. Lagde ud sammen med Elgjægeren fra Østby Havn og roede nordpå. Vi var i læ og roede kystnært. Smuk tur med mange fugle. Kom forbi Torp Ladegård; et stort hestested, med egen mole.
Lige efter Skuldelev Havn lagde vi ind ved en lille ø med to fiskehytter. Vi roede lige over det sted hvor man fandt Skuldelevskibet. Vi fandt et sted på holmen med læ, hvor vi kunne spise den varme suppe og hvad vi havde med af mad. Det var koldt, så vi krøb hurtigt igen ned i kajakkerne.Retur ad samme rute. Næsten tilbage ved Østby Havn så vi en fremmed kajak. Det viste sig at være Peter Kromand, der var på vej ud.

Turen er målt til 18 km.

1 kommentar:

claus sagde ...

Kære Torben,

Det lyder som en dejlig tur. Men det lyder også til at den "lille ø med to fiskehytter" Du anløb og gik i land på, er Pebberholm (check Dit søkort). Øen er privat og husene er sommerhuse. Du husker nok at øen er meget lille, så det er ikke muligt at anløbe (benytte sin strandret) uden at overtræde den lovgivne 50meters hensynsafstand til bygninger.

Naboøen er Hyldeholm, som vi i Nordisk Solsport har ejet siden 1936. Vi modtager gerne gæster der overholder foreningens vedtægter, og som inviteres til at komme i land - når vi selv er der. Men også vi udsættes for uforstående (sikkert i den bedste mening)ulovlige indtrængere som Dig. da Du nu udgiver Din betragtninger her på nettet synes jeg også Du må være med til at fremme en ansvarlig og lovlydig adfærd. Ø-ejere der krænkes holder en dag op med at være gæstfrie.

Hilsen
Claus