fredag den 12. november 2010

Hel dag med fladt vand

Denne onsdag oplevede vi det meget sjældne; en hel dag med fladt vand. Og ingen regn - men omkring 6 gr. Turen skulle gå fra Munkholmbroen og op til frokoststedet, som var golfbanen ved Holbæk.


Vi spiste i kanten af golfbanen med en fin udsigt over Holbæk fjord, Orø landskabet på den anden side af Isefjorden. Efter frokost gik vi en tur langs golfbanen for at få varmen, og for at se udsigten på den modsatte side af Kirsebærholmen, som golfbanen ligger på.
En psykolog kunne få meget ud af Elgjægeren på dette billede.På vej tilbage lagde vi ind til Søminestatioen for at drikke kaffe og spise Jakobs medbragte kage. Vi sluttede af med en tur op til torpedoen, som ligger foran stationen; den havde Jens ikke set og den elsker Elgjægeren at vise frem.


Derefter retur. Det begyndte at blive mørkt på tilbagevejen. Man kan mærke efter sommertidens ophør, at det bliver tidligere mørkt. Da det er 2 uger siden vi sidst var ude, svarer det til en lille time dagen er blevet kortere; tilsammen giver det en 2-timers effekt. Da vi stod ved bilerne og spændte kajakkerne fast, var det meget svært at se, hvad man lavede. At tage pandelampen med næste gang kunne være en god ide.
Efter at have hørt tågehornet
forsøger Kim sig med en efterligning.
Det er næsten ved at lykkes.


Der var flere som havde købt ny udrustning siden sidst; det hørte jeg meget om på turen. Det mest fantasifulde gear stod Jens for - et udfoldeligt tågehorn med stor lyd i. Gad vide om jeg ikke vil se flere eksemplarer på de næste ture.


Jeg roede 17 km sammen med Jakob, Elgjægeren, Kim, Jens.

2 kommentarer:

Jakob Thomsen sagde ...

Hej Torben

Billedet med Elgjægeren havde jeg allerede døbt "PRAL".
Turen var på 17 km.

Torben Ryle sagde ...

Nu skal jeg nok holde min mund,men ligger "Ironman" ikke lige til højrebenet?