torsdag den 27. oktober 2011

På med tørdragtenEn grå dag hvor DMI lovede rigeligt med vind fra øst-syd-øst. Vi valgte derfor at sætte i fra kabelfærgen ved Hammer Bakke og ro sydover, hvor vi kunne udnytte skrænterne ned mod Bramsnæs vig gav læ. Vi kunne ro meget tæt på kysten hvor der, som næsten den eneste sted på vore roture, er dybt helt inde ved strandbredden.


Vi roede til Bramsnæs vig og vendte rundt for at ro til Ejby ådal, hvor der er et fint sted med læ. Det var meget lavvandet og der var sten da vi skulle i land for at spise frokost. Det blev til en lang frokost. Fremover vil frokosterne  blive kortere fordi vi hurtigt kommer til at fryse.


Derefter retur til kabelfærgen. Det sidste kvarter i regnvejr; men optagning og oplægning på trailerne kunne foregå i tørvejr.


Det var første gang vi i dette efterår ror i tørdragt og efter vinterreglerne, hvor vi ror kystnært og undgår kryds. Ligger indenfor råbeafstad af hinanden og har mobil og slæbetov på dækket.


Det var helt hyggeligt at komme i tørdragten igen. Et fantastisk stykke rotøj. Rodede denne dag med et lag varmt tøj under tørdragten; når det bliver koldere skal der to lag til for at holde varmen, og så skal man gå en lille tur for at få varmen, inden man holder frokost.


Vandtemperaturen var lige under 10 gr. og luften det samme. Jeg roede 18 km sammen med Ole, Jakob og Erik.

Ingen kommentarer: