torsdag den 15. marts 2012

Første forårsdagNordvestlig vind. Den nye vindmåler målte den til 5.6 m/sek. Mødestedet var Herslev havn. Vi valgte at ro ned i bunden af Roskilde fjord og gå op langs modsatte kyst til shelteren, der ligger lidt efter det lille gule hus, for at spise frokost.


Vejret var dejlig mildt, og der var masser af sol, så solbrillerne kom frem og på. Og ikke noget med at fryse om tæerne; tørdragten var meget varm. Skal begynde at tænke på at ro med et lag tøj mindre, hvis dette vejr fortsætter.


En smuk tur med masser af fugle; og helt klart vand med kig til bunden.


Ole havde medbragt hjemmelavet karrysild og rugbrød, som vi startede frokosten med. Til afslutning have Ole kage med. Som altid når solen luner, så blev det en lang frokost.


På vej retur hilste vi på to fra kajakklubben, som holder til ved det lille gule hus. Vi fik lov til at se indretningen af huset. Det virker som en klub med mange gode aktiviteter. Og beliggenheden er helt enestående med huset lige i vandkanten.


Herefter retur til Herslev. Ole havde gemt halvdelen af kagen, så der blev til endnu en gang kaffe og kage, inden vi kørte tilbage.


Jeg roede med Elgjægeren, Jakob, Ole, Henrik, Erik og Peter, som var med for første gang.


Turen blev på 20 km. Trods solbriller og hue var jeg godt stegt i hovedet, da det blev aften; næste gang skal jeg have hat med skygge på. 

Ingen kommentarer: