torsdag den 22. marts 2012

Langs NordskovenJordbærtærte - uhm
Efter jordbærtærte skal mavemusklerne afspændes
DMI havde lovet flot vejr - og det blev det. Vinden var i vest og vi satte ud fra Vænget og roede nordpå langs Nordskoven. Der var omkring 6 m/sek, da vi lagde ud, og vinden aftog hen ad dagen. Vi kunne have været 8, men blev 7 der satte ud.


Tog ud uden at tage solbriller og bredskygget hat på, fordi dagen startede grå, men efter en time kom solen frem, og den var hård ved øjne og ansigt, indtil vi gik i land for at spise frokost og jeg havde mulighed for at korrigere udstyret.


Der var ikke meget vand i fjorden, og det kunne mærkes på denne strækning, der i forvejen er lavvandet. For at ro kystnært var alle tæt på at gå på de store sten, som ligger lige under vandoverfladen på hele strækningen.


Masser af strøm ved Dyrnæsmolen, hvor fjorden snævre ind. Det giver et meget uroligt bølgemønster. Efter molen have vi blå himmel. Skoven ligger så langt fra vandet - og os der ror langt fra land for at få vand under kølen, at vi stedvis kunne mærke vindens kraft, når kysten drejer og vi ror stik vest.


Landgang før de første sommerhuse ved Ravelinen. Dér har vi spist mange gange. Elgjægeren havde taget jordbærtærte med til alle - lækkert. Efter frokost skulle kagen falde på plads, så vi gik en lille tur lang Ravelinen, derefter i kajakkerne og retur langs kysten.


Vi mødte en fuglekigger med et kæmpe teleskop som fortalte at han havde set havørne lige inden vi dukkede op og skulle på land. Måske et par som vil slå sig med i Nordskoven.


Jeg roede 20 km sammen med Elgjægeren, Jakob, Kim, Peter, Jan og Kristian.

Ingen kommentarer: