mandag den 14. maj 2012

Immeln 2012


Tre dage på Immeln, hvor vi har været før. Denne gang prøvede vi ikke at kunne komme ud en hel dag, på grund af storm. Heldigvis var det dag 2. Det var kold, det regnede, og vi havde bål en hel eftermiddag og aften. Kunne heldigvis sidde i ly i shelteren; så det var ok og en oplevelse.


Også stærk blæst da vi lagde ud fra byen Immeln, i følge kanocenteret skulle vinden i løbet af den første dag vokse til 12 - 14 m/sek, for derefter at blive kraftigere i løbet af natten.


Rune havde været på arbejde og kom først frem ved 18-tiden den første dag; på det tidspunkt blæste det kaftigt og han havde haft besvær med at komme frem, så vi var glade, da vi så han dukkede op i god behold.


Natten blev vild med stærk blæst, der fik træerne til at knirke og svaje, når der kom vindstød. Var vågen mange gange i løbet af natten.


Næste dag blev vi på land. Under morgenmaden gik der en elgtyr fordi os i mindre end 10 m afstand. Flot syn. Vi gik en tur nordpå til en lille landhandel, hvor vi købte lokal æblemost, der smagte dejligt. Vejret blev ikke bedre, men der var ly i shelteren.


Sidste dag stod vi op til ingen vind og blå himmel. Vi roede retur til Immeln by i roligt tempo og kom forbi fiskeørnereden, hvor den ene fiskeørn sad i reden, mens den anden fløj rundt over os.


Vi sluttede af med frokost efter vi havde lagt kajakkerne på bilerne. Var i Allerød lidt over 17. Vi kørte i Kristians bil og Jakobs trailer. 


Jeg roede sammen med Jakob, Kristian, Ole, Henrik, Rune og Arne. Turen var på 33 km.

Ingen kommentarer: