torsdag den 1. november 2012

Onsdagstur med overraskelser
Det startede som en en helt almindelig onsdagstur. Vinden var i syd, så vi satte igen ... igen ... igen ud fra Herslev. Planen var at ro ned i bunden af fjorden og langs den modsatte side op til det lille gule hus, som var frokoststedet.

Det blæste meget. Allerede lige efter vi havde lagt ud kom den første overraskelse; en meget nysgerrig sæl som blev rundt om kajakkerne i et godt stykke tid.

Efter den første pynt havde vi en kraftig vind lige imod os. I bunden kom vi lidt i læ, og på den modsatte side var der rygvind. Vi lagde ind ved det lille gule hus, og satte os på nordsiden, som var læsiden. Det viste sig, at mine rovenner havde medbragt flag og smørebrød, fordi jeg havde (meget) rund fødselsdag. Flot tanke. Der blev guffet smørebrød fra Holbæk, mens vinden hev i flagene og alle frøs lidt med anstand. Men humøret var som altid højt.

Da vi nåede til kaffen flyttede vi os op mod vejen, hvor der var  bedre læ. Her skulle vi også have valgt at spise frokost. Jeg havde hjemmelavet citronlagkage med hjemmefra. Den forsvandt lynhurtigt, men vi var også 7 som skulle dele.

Det lille gule hus bruges af Lejre Roklub; vi nåede lige at hilse på et par af medlemmerne, inden vi gik i kajakkerne igen. Lidt besværlig isætning på grund af blæsten, og der skulle lægge kræfter i pagajen det første stykke med vinden lige imod. Året sidste lille kryds i bunden af fjorden og derefter retur til Herslev. Traditionen tro en sidste kop kaffe efter pakning af bilerne. I Allerød kl. 18 med køretur i mørke - så nu er det for alvor vinterroning.

Havde for første gang to lag under tørdragten. Sidste nye lag i uld. Var overhoved ikke fugtig. Havde skydevanter på under frokosten; de hjælper meget. 

Jeg roede 17 km sammen med Ole, Jakob, Jens, Palle, Benny og Erik


Ingen kommentarer: