torsdag den 14. november 2013

En hel dag med sol og en lang frokost


Rimelig vind fra vest, så vi valgte at lægge ud fra Munkholmbroen og ro mod Kirsebærholmen, da det er en strækning som giver meget læ. Nu er det vinterroning, hvor vi alle ror i råbeafstand og kystnært, samt i tørdragt. Det var også min første gang i tørdragt i denne vinter; havde taget ligt for meget tøj på på overkroppen, men havde det køligt om fødderne. Det bliver bedre de næste gang, hvor jeg får finjusteret påklædningen.

Dagen blev til en hel dag i sol, der var stærk nok til at varme èn op. Vi oplevede ikke en eneste sky. Temperaturen var omkring 8 gr., det samme var vandet. Havde en fin tur helt frem til Kirsebærholmen, hvor vi mødte vinden for fuld styrke de sidste par hundrede meter. Vendte rundt og tog til Søminestationen, hvor vi kunne sidde i læ og spise i sol. Havde en usædvanlig lang frokost efter årstiden. Sluttede af med kage fra Jakob.

Derefter med vinden i ryggen mod Munkholmbroen. Begge gange vi roede forbi skydeområdet blev der ikke skudt. Der skulle ellers skydes i følge det udsendte varsel, men sådan at vi godt kunne ro forbi. Det er i øvrigt ikke en rar fornemmelse at ro forbi, når der skydes over land. Skydes der ud over vandet, så ror vi naturligvis ikke forbi.

Vi roede lidt ind i Tempelkrogen, men der var meget vind, så vi vendte og roede tilbage til ishuset. Efter vi havde læsset kajakkerne på bilerne, så tog vi en sidste kop kaffe.

Vi var 8 der roede 17 km

Ingen kommentarer: