torsdag den 26. februar 2015

FEJRING AF OLES FØDSELSDAG


En grå dag - men med plusgrader. Der var lovet sol, men vi oplevede kun enkelte solstrejf som dagen skred frem. Dagen var helt særlig, da det var Oles fødselsdag, og vi havde beslutet at han skulle fejres.

Vinden var i syd-sydvest, så vi satte ud fra Møllekrogen. Som en særlig overraskelse havde vi sat flag på kajakkerne. Flot syn da vi satte i. En havde glemt sin thermos, så vi måtte vente på at han roede tilbage og hentede den i bilen og kom retur. 

Der var stærk vind imod på udturen og kysten gav ikke meget læ. Vi lagde ind ved vikingeskibene lige efter det lille gule hus. Fandt et godt sted at spise frokost og satte et par borde sammen så vi kunne sidde samlet. Vi havde aftalt at fejre Ole med smørrebrød, som Palle havde bestilt og hentet på vej til Møllekrogen.

Efter smørrebrødet tog vi fat på boller og kage, som Oles Vibeke havde stået tidlig op og bagt. Og der var selvfølgelig flag på kagen, ikke 67 - men mange.

Efter frokost gik vi en lille tur hen til det lille gule hus for at få rørt kroppen. Og nu så vi de første strejf af sol, bl.a. var Selsø slot flot solbelyst med en mørk himmel.

Vinden var i ryggen, så det gik hurtig at komme retur til Møllekrogen.

Efter at vi havde lagt kajakkerne på bilerne drak vi en sidste kop kaffe/chokolade. 

Vi var 9 der roede 16 km denne onsdag.

Jeg drak igen chokolade i stedet for kaffe; det er rigtigt god når de er koldt og kan anbefales.Med fare for at blive kaldt en sur gammel mand, så følgende: Af hensyn til smørebrødsbestilling have vi aftalt en skarp grænse for bindende tilmelding. Alligevel melder en sig til først sent aftenen før vi skal afsted. Det opfatter jeg som dårlig stil og maglende respekt over for os andre der deltog i dagens tur.


Ingen kommentarer: