torsdag den 30. juli 2015

Vikingepandekager og et enkelt tordenskraldVejrudsigterne op mod denne rodag var ikke lovende. Regn og blæst og omkring 15 grader med vind fra sydvest krydret med mulighed for torden. Det blev en meget bedre dag. Nok kom der regn, men under frokosten , hvor vi sad i ly ved siden af et vikingeskib. Og  senere igen regn efter vi havde lagt kajakkerne på bilerne. Så ikke noget der var generende. Der kom også et enkelt tordenskrald, men ikke lige over os. Så var der kun vinden tilbage. Vi havde modvind på udturen, men så medløbende bølger på hjemturen. Og det er ok.

Udsætningsstedet var Møllekrogen og turen var planlagt til at skulle gå til shelteren før vikingeskibene. Turen var udnævnt til en pandekagetur, hvor alle skulle tage trangia med.  

Shelteren var optaget, så vi roede videre mod vikingeskibene ,og gik i land for at finde et sted, hvor vi kunne sætte et tarp op. Et af vikingeskibene var overdækket, og da det begyndte at regne heftigt, så kunne vi sidde i læ for regnen, hvis vi satte os helt tæt ind mod skibet. 

Herefter blev der bagt pandekager. Enkelte af os havde valgt den nemme løsning med færdigindkøbt pandekagedej, andre startede med at slå æg ud. 

Efter pandekagerne overraskede Ole os med hjemmelavet kage, som vi måtte have et stykke af. Resten blev spist ved turen afslutning. Helt som vi plejer.

Efter frokost var det planen at ro over fjorden og ro retur på modsatte side. Men her kom der et tordenskrald, da vi var klar til at sætte ud, så i stedet blev det returroning langs samme kyst. Det foregik i medløbende bøger og stærk medvind.

Vi fik en byge lige inden den afsluttende kaffe mens vi lagde kajakkerne på bilerne, men alt i alt var det en smuk og fin rodag. Langt bedre end forventet.


Vi var 6 der fik roet 19 km.

Ingen kommentarer: