torsdag den 13. august 2015

Fra Skovbroen til Klinten


Et par dage havde vinden været nordlig før denne onsdag, så en af turmulig
hederne var at ro på strækningen Skovbroen til Møllekrogen. Vinden begyndte som dagen nærmede sig, at blive mere og mere vestlig, men der var ikke ret meget af den, så denne tur kunne alligevel gennemføres.

Vi satte ud fra Skovbroen. Der er ikke megen plads på siden af broen, når alle skal have kajakker lagt ud i vandkanten. Men også denne gang lykkedes det.

Det var en smuk tur i et vejr der blev bedre og bedre rundt om Selsø hage og forbi Sønderby til Klinten ved Møllekrogen.

Vi fandt et sted med læ og holdt en lang frokost, der sluttede af med kage hjemmefra og en tur op langs klinten top. Herfra er der en udsigt, der slår det meste.

På hjemturen roede vi ud og rundede Ægholm, der ligger ud for Okseholme og Nørrehoved. En klat sand som lugter af fuglelort på lang afstand. Før Selsø hage så et par af os 2 havørne.

Det var igen et puslespil at få kajakkerne op og på bilerne, når alle skal være på Skovbroen, som er smal. Der var fin sol, så vi blev på broen og drak kaffe.

Vi var 9 der denne onsdag roede 16 km. Ny mand, Torben, var med for første gang. Han faldt fint ind i selskabet.Ingen kommentarer: