torsdag den 10. marts 2016

Varm frokost på Bramsnæs

Vejrudsigten havde flere dage i forvejen sagt sol denne onsdag. Men da vi kørte til udsætningsstedet som var Vellerup vig, fordi vinden var sydøstlig, så lå der en kold tåge over landskabet. Det grå vejr holdt sig under isætningen og det første stykke vej på vandet ned mod Bramsnæs yderside, som var frokoststedet. Et sted som vi ofte vender tilbage til og hvorfra der er en flot udsigt uden forstyrrende huse og andre nutidige ting; bortset fra Munkholmbroen, som jo er ganske flot.

Lige før vi rundede den sidste spids på Bramsnæs før frokoststedet, så var skyerne brændt væk og solen kom igennem. For første gang i år holdt vi frokost og kunne mærke varmen på og gennem vore tørdragter. Dejligt at dagen nu er blevet 4 timer længere og solen er kommet så højt op ved frokosttid at dens varme kan mærkes.

Det blev en lang frokost med udsyn til den modsatte side og megen snak. Jens havde to slags kage med hjemmefra. Efter frokosten en lille gåtur, hvor vi så efter blå anemoner, som vi tidligere har set på dette sted. Vi kunne ikke finde  dem i skovbunden, og måske er det for tidligt. Havde i radioen hørt, at de blå var de første som kom og at man nu kunne være heldig at finde dem. heldet var ikke med os.

Flot tur i solskin og  med  ingen vind tilbage til Vellerup. Ren hyggesejlads.  Traditionen tro sluttede vi af med resten af kagerne fra Jens og en kop chokolade.


Vi var fem der drog ud denne første forårdag med solskin. Vi fik roet 14 km. 

Ingen kommentarer: