torsdag den 17. november 2011

Frokost med overraskelser


En flot kølig morgen. Ingen vind og blå himmel. Vi havde valgt at sætte i fra Rendebæk ved stenmolen overfor Orø og så ro sydpå. 


Sigtbarheden var helt i top; ingen grund til at tage vindmåleren frem for vandet var næsten helt fladt. Det første stykke sydpå er meget fladvandet med muslingebanker, så vi måtte holde en pæn afstand til kysten for ikke at gå på grund. Efter kabelfærgen kunne vi gå tættere på land.


Havde mine nye kajak-solbriller på. De virker godt i den lavthængende sol på grund af polariodbelægningen. Og ventilationshuller gør at de ikke dugger. Fin gave jeg fik til min fødselsdag.


Egentlig ville vi ind i Vellerup vig for at spise, men klokken var ikke ret mange da vi kom til Vigen, så vi tog længere ned mod Ejby ådal, hvor vi har fundet et super frokoststed lige inden åen.
Ole havde rundet 1.000 km i kajak i år og gav generøst smørebrød til alle fra et særlig sted i Holbæk. Og han havde hjemmelavede lakidsmuffins med hjemmefra. Der blev råbt hurra. 


Frokosten sluttede af med en tur op på skrænterne. Fin udsigt i det gode vejr. Nu er det blevet vigtigt, at man går en lille tur inden man sætter sig til at spise, for at undgå at blive koldt. Vi ved det godt, men glemmer det hver gang. Også denne gang.


Herefter retur i ro og mag med en afstikker ind i Vellerup vig. Turen blev på 22 km og jeg roede sammen med Ole, Jakob, Kim, Jan, Stig, Henrik, Erik. Elgjægen måtte melde fra på grund af tandpine.

Ingen kommentarer: