fredag den 16. november 2012

Tolv til Otello
Overskyet - men ingen regn. Meget lidt vind fra syd; udsætning fra Roskilde havn ved Roklubben. Vi var mange - 12, der satte ud fra Roklubbens bro denne morgen. På broen lå der masser af andelort, så det var svært at komme i kajakkerne uden at blive sølet til på støvler og andre udsatte steder; og bringe lorten med ned i kajakken. Nogle udsætningsbroer er mere elsket af ænder end andre; Damernes Rolub i Lyngby ligger helt i toppen; men denne i Roskilde ligger også højt på skalaen. Og lige meget hvor meget man i roklubben spuler eller renser broen; så ser den lynhurtigt slem ud igen.

Turen var en tur ind i Kettinge vig og langs Bognæs tilbage; rund om hjørnet og mod Ørnereden. Her var der frokost og Jens havde 2 Otellolagkager med samt portvin, da vi nåede frem til kaffen. Lækkert - Benny nåede at lade sig nøde til tage tre gange, men har er også stor.
På vej tilbage så vi en ensom roer; vi troede at det var Erik, fordi han ikke var dukket op som aftalt da vi satte ud. Men det var en lokal mand fra Roskilde, som vi lige fik snakket med.

Retur til Roskilde i meget lidt modvind. Parkeringsforholdene, når man komme så mange er ikke optimale, så alle fik travlt med at læsse kajakkerne på bilerne og komme hjem.

Turen var på 18 km og vi var 12 der havde en fin tur.

Ingen kommentarer: