torsdag den 6. december 2012

Fin tur i Snevejr


Det var glat på vejene, da vi kørte til udsætingsstedet, som var Selsø Møllekrog. Vi kom forbi en bil som var havnet i grøften. Gav os god tid og nåede i god behold det lille gule jagthus i Møllekrogen, hvor vi kunne holde.

Det var begyndt at sne, så isætningen og det første stykke vi roede var i snevejr. Vinden var i nordvest, så vi roede langs kysten ned til det gule hus, som var frokoststedet. På de åbne stykker kunne vi godt mærke vinden. Alle var pakket godt ind.

Da vi kom i land gik vi en tur for at få varmen i fødderne. Alle havde frosset, selvom vi havde lagt siddeunderlag under fodsparket. Det sværeste på nuværende tidspunkt er at holde varmen i fødderne. Alle andre steder går det.

For første gang i år havde jeg hjemmelavet linsesuppe med på termos. Vi sad og spiste et gost sted med læ. Og snevejret holdt en pause under frokosten, så det blev solskin. Jens tryllede en gullerodskage frem og Palle fulgte op med chokolader.

Turen retur var meget smuk med solskin over Selsø slot og Klinten, som er et fantastisk stykke natur. Vi gik i land dér hvor damskibsfærgen i gamle dage lagde til og hvor der er dybt ind under land.

Da vi kom op blæste det lidt og det kombineret med minusgrader, fik det til at prikke i kinderne.

Vi var 6 der roede og turen blev på 16 km. Da jeg nåede hjem og havde fået varmen, kunne jeg rigtig mærke hvor stegt jeg var blevet i ansigtet - og søvnig.

Bliver næste onsdag lige så kold, så skal der gøres noget for at holde holde fødderne varme. Flere sokker er der ikke plads til i støvlerne _ måske er jeg moden til at overveje elektriske sokker; Elgjægeren har et par, som han er glad for.

3 kommentarer:

Kajak Log sagde ...

Ja, det var en fin tur. Jeg frøs nu ikke om fødderne. Tykke uldsokker virker fint for mig.

Hilsen Thomas

Jakob Thomsen sagde ...

Jeg tror også, at jeg snart er moden til et par strømper med varmetråde.

Torben Ryle sagde ...

Så er el-sokkerne købt i Italien. Det bliver julegaven til mig fra fruen.