torsdag den 9. oktober 2008

Lyndby til BognæsEn meget fin dag. Blev hentet af Jakob. Mødestedet var Lyndby Havn kl. 10. Vi var de første som ankom. Næppe var vi ude af bilen, før der dukkede en meget "bestemt" nabo til havnen op, og fortalte os, at her måtte vi ikke være. Havnen var privat.

Vi kørte væk fra havnen og samlede Elgjægeren og Benny op og kørte mod vikingeskibene, hvor der skulle være et udsætningssted. Vi kom ind ad en forkert indkørsel, og mødte en meget vred mand, som mente vi var ude på tyvetogt (med tre biler, 4 kajakker og elgjægeren i gul tørdragt). Ud igen og endelige frem til et offentlig areal med bro ved et lille gult hus.


Fint sted at lægge ud. Godt endelig efter disse indledende oplevelser at forlade landjordens fortrædeligheder og komme ud på vandet.Vi roede ind i bunden af Roskilde Fjord til cement-sælen, herefter krydsede vi over til den modsatte side et stykke før Herslev Havn. Den strækning som så kommer er en af de smukkeste i Roskilde Fjord. Flot natur uden for mange sommerhuse. Lige før Vesterskov lagde vi ind i en lille vig hvor vi spiste frokost, bl.a. med varm suppe. Vejret var helt sommerligt.Jakob havde medbragt hjemmelavet drømmekage, som ikke er til at stå for.

Efter frokost undeholdt Elgjægeren os med en demonstration af hvor vandtæt hans nye tørdragt var.For ikke at stå tilbage for elgjægeren fulgte vi op med en demo af min poncho omdannet til tarp ved hjælp af to skydestokke. Til når det regner, og det stadigvæk ikke er så koldt, at vi bliver nød til at spise i kajakken.

Efter frokost lidt ned mod Vesterskov.

Derefter retur mod Lyndby. En kort tur på 12 km.

Ingen kommentarer: