torsdag den 19. marts 2009

Så kom kompasset på pladsEndnu en ny forårsdag med masser af sol. Roede sammen med Elgjægeren, Jakob, Ole, Arne og Preben og Henrik.


Vinden var i nord-nordvest, så vi havde besluttet, at sætte i igen fra Møllekrogen og ro mod Selsø Hage. Vi besluttede på grund af ret meget vind at ro langs kysten og ned mod Lyndby; så turen blev en gentagelse af turen i sidste uge, hvor vinden kom fra samme hjørne.

Temperaturen kravlede hurtigt i vejret og langs kysten ned mod bunden til Lyndby havn havde vi næsten medløbende bølger, der gav os de første 4 km i timen i følge Jakobs GPS.

Den hurtige opvarmning havde fået mange musvåger i luften - men ingen ørne, selv om vi spejdede ivrigt efter dem.

Vi slutte udturen ved det lille gule hus; bådebroen er ikke lagt ud, så vi gik ikke i land for at spise frokost dér.Lidt returroning til shelteren, hvor vi gik ind for at spise frokost. Maden blev efterfulgt af en dobbeltoverraskelse - to gange kage medbragt af Jakob og Ole. Elgjægeren som normalt ikke holder sig tilbage, når der kommer kage frem, fik kage så kasketten klemte.Efter frokost retur til Møllekrogen. Elgjægeren og Jakob gik i land ved det lille jægerhus. I forhold til det meget glatte slæbested vi hidtil har brugt; så er det nok der, vi næste gang sætter i.Efter at vi var kommet på land, så så vi prøver på uldundertøj som Ole havde med hjem fra sin ferie, og som vi kunne bestille gennem ham til meget billige penge.
Det var meget lækker og vi købte alle sammen.

Ole havde taget værktøj med og satte kompasset, som jeg fik i julegave på min kajak, som nu var så varm, at man kunne bore huller uden der skete noget. Er nu klar til tåge, som den de andre på en tur oplevede, hvor man ikke kunne se land, selv om man roede ekstremt kystnært.

Turen var på 15,5 km


Ingen kommentarer: