torsdag den 23. april 2009

seks med torpedoEn grå dag, som man havde forudsagt ville blive bedre; sådan gik det ikke. Men rimeligt varmt og næsten ingen vind. Jeg roede sammen med Bjarne og Ingerlise, Engjægeren, Henrikog Jakob.

Vi satte ud fra P-Pladsen over for Langtved Færgekro og roede langs Eriksholm Skov og Dragerup Skov til Kirsebærholmen lige før Holbæk. En meget flot tur; mange træer var sprunget ud. Nu bliver vore ture flottere og flottere.

På vejen lagde vi ind til Søminestationen, som vi skulle vise frem for Ingerlise og Bjarne. Vi mødte nogle unge venlige studerende fra KUA, som vi snakkede med og som tog billeder af os ved den gamle torpedo.Derefter videre til Kirsebærholmen, hvor vi fand et nyt sted sted at gå i land; helt ude på spidsen. Der var kage fra Jakob og snegle fra Ingerlise;bliver det ved, så kan vi snart ikke klemme os ned i kajakkerne.Bjarne tager sig en lille morfar efter frokost og oven på snegle og kage.

Efter frokost retur. Da vi nåede frem til Munkholmbroen mødte vi en kajakroer; Da vi begyndte at lovprise Kajakhornsherred.dk, så fortalte han at han da var medlem alllerede.
Turen var på 16 km, og da vinden var svag, så gik det som en leg.

Ingen kommentarer: