fredag den 21. november 2008

Fra Møllekrog og sydpåDet endte med at blive en tur fra Møllekrog ved Selsø og sydpå. Vinden var syd-sydvestlig, så vi havde den lidt imod på udturen, men hjem var det rygvind. Gråvejr og diset med en enkelt byge. Omkring 8 til 10 grader, både i luft og vand.

Vi var fire, Ole, Henrik, Jakob og mig.Møllekrog er et fint sted at sætte i fra. Man kan komme af med kajakken tæt på vandet, og der er en P-plads til flere biler, så de ikke står i vejen for andre. Og så er der meget smukt i Møllekrog., hvor slusen ind til Selsø Sø findes. Det er første gang jeg sætter i her, men har været mange gange forbi.Efter at alle er kommet godt i vandet, så ror vi sydpå. Vinden er imod. Vi ror forbi Gershøj, hvorfra vi tit har lagt ud, og ned mod Lyndby, hvor vi to gange er blevet jaget ud af havnen.

Lidt før Lyndby lægger ind til land, hvor der er en shelter, for at spise frokost. Shelteren vender rigtigt og giver fint læ for vinden, så det er ok at spise udenfor kajakken. Jakob har kage med; alt bliver spist.

Efter frokost er det godt at komme med i den varme kajak, og der er fin rygvind og medløbede bølger tilbage til Møllekrog, hvor gyset med at komme ud af våddragt mm. venter; dette er altid det ultimativt koldeste tidspunkt på turen.

Vi roede omkring 13 km


Ingen kommentarer: